Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Ajankohtaista

Tänne olen vuosien mittaan uutisoinut kaiken sen, minkä olen kokenut tarpeelliseksi teille kertoa :-) Alempaa löytyy ne ihan vanhimmasta päästä olevat jutut ja taas ylempänä on uudemmat päivitykset. 

Päivämäärätön kirjoitus

Todennäköisesti viimeinen kirjoitus, jonka tulen julkaisemaan näillä sivuilla! Vielä vuosienkin jälkeen palailen välillä katselemaan, mitä olen aikoinani luonut. Useampi vuosi sitten kävin vielä ala-astetta, enkä ikinä kuvitellut, miten paljon mielenkiinnon kohteet ja kaikki mielikuvitus ja verrattain ehkä outo luovuus katoaa niin lyhyessä ajassa. En väitä, että haluaisin enää olla tekemisissä Scheichien kanssa, lähinnä ikävöin aikoja, jolloin sitä tein. Koska en osannut arvata, että lapsuus loppuu niin nopeasti, vaikka se aikoinaan tuntui ikuisuuden pituiselta.

Tätä päivitystä tuskin kukaan enää lukee, mutta halusin tavan, jolla ikään kuin lopetan tämän kokonaan. En kuitenkaan niin, että antaisin sivujen poistua, sillä kyllä mä oikeastaan haluan vielä tulla uudestaan joskus tulevaisuudessa katselemaan näitä.

Kiitos kaikista vuosista,

"Riinu"

25.9.2011:

Huhhuh! Nyt koko sivut on rempattu - ja hups, siitä on jo vähän aikaa kun viimeksi päivittelin jotain tänne Ajankohtaista-osioon... No mutta, lupaukseni rempasta ja aktiivisesta päivittelystä on pitänyt! Ja mitä noihin muovieläimiin tulee, niin kiinnostukseni Scheichejä kohtaan on taas entisensä :-)

Yksäreitten omistajat: pahoittelut, jouduin poistamaan heppojenne tiedot johtuen Suntuubin uudistuksesta. Siinä olis ollut oikeesti niin iso urakka edessä, että koin parhaaksi vain lopettaa yksäri- ja hoitajatoiminnan :/

Uudistetusta ulkoasusta vielä sen verran, että päätin tehdä tällaisen pirtsakan ja keväisen ulkan! Lisäilin uusia kuvia Kuvagalleriaan ja heppojen Kaurakonit-osiota on nyt uudistettu. Osa hevosista sai täydennystä tietoihinsa ja luonteisiinsa :-)

25.7.2011:

Kesä on ollut nyt vähän hiljaisemman puoleista, tauko osasyynä. Lisäksi on tapahtunut muutos, joka ei ehkä ole niitä kivoimpia: hoitajatoiminta loppui :-( En vaan oo viime aikoina jaksanut toimia aktiivisena Schleichien parissa, en IRL- enkä URL. Kiinnostus ei tosiaan ole korkeimmillaan, mutta eiköhän tästä ole nousu vaan ylöspäin! :-) Virtuaalitoiminta hiipuu silti hiljalleen pois, ehkä jopa kokonaan.

Jotain positiivista kuitenkin: innostuin väsäämään pari videota, joille löytyy oma kategoriansa! :-) Aion uudistaa ulkoasua syksyisempään ja uudistaa sivuja läpikotaisin. 

4.6.2011:

Kesäloma! Vanhempaan hevostalliin on tullut suuria muutoksia, johtuen kanini hyökkäyksestä sinne... :-D Siitä johtuen jouduin remppaamaan tallin kokonaan uuden näköiseksi, tosin olen paljon tyytyväisempi tuohon uuteen lookkiin! Kokosin tuonne vanhaan talliin myös kokonaan uudet karsinat, joita on nyt yhteensä neljä. Suffe pääsi muuttamaan heti ensimmäisten joukosssa sinne :-) 

Riinun talli täyttää pian vuoden! Ehdotuksia synttäreiden viettoon? :-)

11.5.2011:

Viime aikoina on tapahtunut jonkin verran asioita! Ulkoasun vaihtumista (hehheh...), lyhykäistä taukoilua, RiRan (Riinun Ratsastajat) poistuminen kokonaan, mainosviekun uudelleen käyttöönotto jne! Toivottavasti te hoitajat muistatte vielä Riinun tallin olemassaolon, hahaha :-D

Mitäs vielä... Ai niin, olemme saaneet talliimme uuden hepan! Kyseessähän on siis Suffe-niminen tamma, joka ihastuttaa kauneudellaan. Hevoslisäyksen lisäksi järjestin ne toivotut estekisatkin. Kivaa kesää kaikille!

4.4.2011:

No, se ulkoasu ei pysynytkään niin kauaa, kuin enteilin... Hahaha, no mut siitä huolimatta mennään muihin uutisiin: talli on saanut lisää uutta henkilökuntaa sekä pikkuisen Enni-varsan! Ennin virallinen nimi, My April ox, tulee hiljattain olleesta aprillipäivästä. Lieneeköhän Ennin ilkikurinen ja temppuileva luonnekkin peräisin juuri tuosta kyseisestä päivästä? :-D

31.3.2011:

Nonni, nyt vaihtui sitten se ulkoasu... Hahaha, mulla on joku pakkomielle tehdä koko aika uusia ulkoasuja, koska kyllästyn niin helposti vanhoihin! :D Arvelisin, että vaihdan seuraavaan ulkan aikaisintaan touko-kesäkuussa.

Aion luultavasti pitää joku päivä este- tai koulukisat - joku olikin jo niiden perään kysellyt! :-) Hoitajille on nykyään oma chatti ja muokkailin etusivulle keväisen kuvan. 

19.3.2011:

Päivittelin sivuja oikein urakalla ja siinä samassa huomasin, että Lissultahan puuttuu kokonaan kaikki tiedot! No, onneksi asia on nyt korjattu :-D Hoitajatoiminnasta olen superylpeä, niin teistä kuin itestänikin, sillä se on nyt hyvin käynnissä :-) Hoitajille vielä erikseen sellaista, että lisäsin teille oman foorumin ja kaikkea muuta. Mitähän keksisin päänne menoksi pian lähestyville, tallin 1-vuotissynttäreille...

2.3.2011:

Ulkoasu muuttui taas! Pidän ite tästä nyt, toivottavasti en kyllästy tähän ihan heti... :-D Ulkan muutoksen lisäksi saimme riesaksemme kaksi uutta heppaa - suokkiori ja knapstruppertamma!

1.2.2011:

Ulkoasu muuttui keväisemmäksi, eikä se tuttu ruskea väri kadonnut vieläkään! :-D Muutamia kategorioitakin tuli väsättyä ja hevosille laitoin uudenlaisen sivun. Uusia kuviakin aion vielä laittaa, sivuille yleensäkin ja kuvagalleriaan. Hoitajienosiokin sai luvan uudistua, vähän. Nyt on myös mahdollisuus tuoda oma heppa tänne asumaan!

24.1.2011:

Uusi yläkuva, jälleen kerran... Sen lisäksi myös jotain ihan uutta on tapahtunut: tallilla alkoi hoitajatoiminta! Hoitajille vielä tiedoksi, että aiheutin teidän iloksenne ison läjän uusia kategorioita :-) 

Avajaiskilpailun tulokset on nyt esillä Tulokset-kategoriassa. Kiitos isosta osallistujamäärästä, toivottavasti saadaan tulevaisuudessa lisää yhtä menestyksekkäitä kisoja!

21.1.2011:

Uusia heposia tallille:  ristetystamma, shettisvarsa ja kultainennoutaja! Tarkempaa tietoa saat heistä menemällä kategorioihin nimeltä "Hevoset" ja "Muut eläimet" :-)

18.1.2011:

Nyt on sivuille lisätty chattikin, sinne vaan kaikki juttelemaan!

15.1.2011:

Mitä mieltä olette siitä, että tallilla alkaisi hoitajatoiminta? Heppoja on vähän, mutta lähiaikoina niitä saattaa tulla lisää... Laita mielipiteesi vieraskirjaan, jotta saan tietää, että kiinnostaako teitä semmoinen! :-)

4.1.2011:

Uusi vuosi ja uudet kujeet! Riinun tallin ulkoasukin sai vähän vaihtelua entisestä, mitä mieltä? Kilpailuihin on tullut mukavasti osallistujia, mutta ilmoittautumisia otetaan vielä vastaan. Kolme uutta heppaa on siis tullut: andalusialaisori Riinun Riehakas, haflingerruuna Muffinsi ja arabialaisori Liquoriceox. Kuvagalleria sai pari uutta lisäystä ja vaihdoin uuden yläkuvan. Hyvää Uutta Vuotta kaikille!

29.12.2010:

Nyt on sitten järjestetty tallin ensimmäisest kilpailut - nimittäin avajaiskilpailut! Toivottavasti saadaan iso kasa osallistujia :-)

26.12.2010:

Pari uutta hevosta on saapunut tallille, tosin tiedot puuttuvat vielä. Teilin kilpailuissa oli mennyt hyvin, erityisesti Jehun kannalta (sijoittui ensimmäiseksi ja toisessa lajissa toiseksi).

13.12.2010:

Olen saanut nyt näitä uusia sivuja valmiimmaksi (ne ovat silti vielä vähän kesken), joten mitä mieltä olet? Kirjoita mielipiteesi Arvostelut-viekkuun, olisi myös kiva tietää, missä asiassa tallin pitäisi parantaa. Olen suunnitellut myös viimeistään tammikuussa pidettävät kilpailut, jos niihin on osallistujia!

©2019 Riinun Schleich talli - suntuubi.com