Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Historia

Mun Schleich-historia alkaa ajasta 2010, jolloin olin alakouluikäinen. En tarkalleen muista, mistä kaikki sai alkunsa, mutta yksia asia on varmaa: olin jo pitkään innostunut ottamaan kuvia kameralla, kirjoittamaan ja viihdyin vähän turhankin hyvin tietokoneella :D Mä myös oon aina ollut kiinnostunut hevosista ja olisin kovasti halunnut aloittaa ratsastuksen, joten kai se Scheich-"keräily" alkoi siitä.

Tallin olemassaolo alkoikin nettisivujen perustustamista myöten kesäkuun 9. päivä vuonna 2010. Alunperin sivut olivat Nettisivu.orgissa, kunnes tuli vaihto Suntuubiin. Tuolloin tallin omistuksessa olivat ainoastaan kaksi hevosta, Jehu ja Loviisa, joiden voimin lähdettiin kyhäämään pientallia. Pian toiminnan lähdettyä käyntiin, talli sai muutaman hevosen lisää (Ilo, Lissu). Myöhemmin Ilo-shettis sai Kingiksen kanssa suloisen tammavarsa Rouskun :-)

Hevosia tallille saatiin pikkuhiljaa lisää ja lopullinen hevosten määrä on yhä 14 kpl. 2011 tallin toiminta ja nettisivujen ylläpitäminen olivat vilkkaimmillaan: ylläpidettiin virtuaalitoimintaa (hoitaminen, vuokraaminen, omalle hepalle tallipaikka, yhteistyö, kilpailut jne.), sivuja päiviteltiin ankarasti ja esittelyvideokin saatiin aikaiseksi! Sittemmin vuonna 2012 etenkin talven tultua entinen aktiivisuus hiipui, joka johti lopulta siihen, että menetin kiinnostukseni pitkäksi aikaa Schleicheihin. Sivut olivat tauolla yli puoli vuotta, ja sen jälkeen tietokonekin hajosi :D Siitä syystä talli oli "remontissa" vielä toisetkin puoli vuotta. Nykyisin minkäänlaista toimintaa ei ole - sivujen ainoana tarkoituksena on enää esitellä talli ja sen asukit. Nämä sivut säilyvät täällä vielä toistaiseksi myös jonkinlaisena "muistona".

Oon tosi kiitollinen kaikesta siitä huomioimisesta ja niistä ihanista kommenteista, mitä oon saanut tässä vuosien varrella! Tässä "harrastuksessa" on ollut paljon hyviä puolia, joista on ollut apua näin nykyäänkin, voitteko kuvitella, hahaha! Mä en osais käsitellä ehkä tietokoneita sillä tavalla miten nyt, en olis kehittynyt valokuvaamisessa, en olis oppinut vastaanottamaan negatiivista palautetta, rakentamaan kotisivuja, kehittymään kirjoittamisessa, lisäilemään CSS-koodeja,  luomaan videoita, oppinut niin paljon hevosista enemmän, en olis opetellut käsittelemään kuvia kuvankäsittelyohjelmilla jne! :-)

Eikä niillä heppojen määrällä loppujen lopuksi edes ollut mitään väliä - muistan miten olin jopa hieman kateellinen monille monille Schleich-talleille netissä, joilla oli satoja hevosia! Onneksi oon oppinut kaiken näköstä myös näitten sivujen ansioista, kuten sen, että kaikkelle ei välttämättä ole tarvetta ja aina se materia ei tuo sitä onnea :-)

038

Yllä oleva kuva on otettu todennäköisesti joulun tienoilla 2010 :-)

©2019 Riinun Schleich talli - suntuubi.com